Tuesday, December 9, 2008

another survey

Rule 1 : People who have tagged must write their answers on their blog.
Replace any questions that they dislike with a new question formulated by themselves.
(HUHHH?)

Rule 2 : Tag 5 people to do this quiz and those who are tagged cannot refuse. Those people must state whoe they were tagged by and cannot tag the person whom they were tagged by.

1. Who is ur favourite celebrity?

Ans : alicia keys

2. Would you fall in love with a boy/girl younger den you?

Ans : yeahh i guess

3. What does friendship means?

Ans : cnt xplain in words

4. What would I do with a billion dollars?

Ans : nicer house, driving lessons, car, holiday wif all my frends =D

5. Will you fall in love with your best friend?

Ans : dnt hav a best frend

7. Favourite type of music

Ans : anything tht makes u feel lyk dancing, but sum slow songs r alrdy lyk - Bleeding Love

8. If the person you like is secretly attached, what would you do?

Ans : be happy? wot u mean by "attached" tho?

9. Is there anything that has made you really happy?

Ans : a good night out

10. What makes you angry?

Ans : sum ppl

11. How do you see yourself in 10yrs time?

Ans : id be 26, be a high ranking accountant

12. Who is currently the most important 2 you?

Ans : myself (stolen frm kim)

13. What is the most important thing in your life?

Ans : happiness

14. Would you rather br single and rich or married but poor?

Ans : depends HOW poor and HOW much i love my husband

15. What is your favourite colour?

Ans : dnt hav

16. Would you give your all in a relationship?

Ans: HUHHHHH?

17. If you fall in love with 2 pple simultaneously, who would you pick?

Ans : the one tht loves me the most (nt everythings bou looks kim)

18. Would you forgive and forget no matter how horrible a thing that sum1 has done?

Ans : prob not. mayb if u giv me a LONG time.

19. What do you want to tell the person you like?

Ans : dnt actually lyk anyone

20. Which countries would you want 2 go?

Ans : any country would do if i had frends to go wif me (apart from countrys lyk.. Nygeria or sumthing)


UMM, dnt actually hav 5 ppl to TAG but id just say
-Chris -Calvin ok, thts 2, good enough. BYE

No comments: